Sessions

Do you want to make a appointment for a session. Contact me here!

PRIVE RUIMTE

In mijn prive ruimte heb ik de volgende attributen: Sling (lig), Melkmachine, Neukmachine, Penispomp, Bondage, verschillende soorten elektra, sounds, zwepen, strapon(s). Erectie stimulatie, Prostaat elektra massage, tepel klemmen, gags, ewichten, maskers, blinddoeken, radartje(s), folie, trechter voor goldenshower. Naalden. Nursing spel inclusief eendenbek.

STUDIO

Het is mogelijk om voor een langere sessie in een volledig ingerichte studio een sessie te doen. De sessie is dan minimaal 2 uur. De sessie is dan in Den Haag of Rotterdam. De studio’s zijn absoluut een aanrader, volledig ingericht, goede sfeer en vele mogelijkheden.

FILM SESSIE

Ik publiceer regelmatig BDSM Films op mijn accounts. Hiervoor zoek ik slaven die in mijn films willen meedoen. Let op de sessie is wel een betaalde sessie!! Het is extra spannend om in de films te spelen. Met masker en onherkenbaar, behalve als je wel herkenbaar wil meedoen. Vraag naar de mogelijkheden. Mistress Azalea

SISSY SESSIE

Ik heb meedere outfits voor Sissy slaven, laarzen en schoenen. Vraag naar de mogelijkheden. Siliconen borsten voor sissy, pruiken.

MIJN OUTFITS

Latex, leder, lak & bont. Hoge laarzen en Pumps. Nylons, panties.


Possibilities

Mistress Azalea